2013 m. sausio 31 d., ketvirtadienis

Tradicinio skrebuko konkurso #1 nugalėtojai

Sveiki, sveiki!
Kol verda diskusijos ir aptarimai, kol dar nesam apibendrinę visų gautų apklausos metu rezultatų, skubame skelbti pirmojo šių metų konkurso nugalėtoją.
Ja tampa Tishka ir jos nuostabus, ryškus, netikėtas skrebukas "A&V"!!!


Sveikiname!
Ir tai dar ne viskas! Diskutuojant išaiškėjo, kad būtų gerai skelbti ne vieną, o kelis geriausius konkurso darbelius, teisingai? Todėl nusprendėme palaikyti naujokus ir kaip geriausią NAUJOKŲ DEBIUTĄ šiame konkurse išrinkome vasariškai gaivų Karolinos skrebuką "Banga".


Linkime nenustoti skrebinti, nes jei pirmieji skrebukai taip skoningai sudėlioti, sekantys pretenduoja būti tobulais :) Na o mūsų draugai, parduotuvėlė "Spalvų namai" , dovanoja Karolinai dovaną-staigmeną! Gi visuomet smagu išpakuoti siuntinį, kurio turinio nežinai, ar klystu?

Tad laukiame abiejų nugalėtojų koordinačių į mūsų elektorinio pašto dėžutę scrappinglt@gmail.com. Ir jau šiomis dienomis laukite naujo konkurso! Ir ne šiaip konkurso, o iššūkio ne tik Jums, bet ir moderatorių komandai!!!

7 komentarai:

  1. Vaje, kaip netikėta būti vienai išrinktųjų, kai tiek daug gražumų vienoj krūvoj būta :) Labai malonus įvertinimas, ačiū :)

    AtsakytiPanaikinti
  2. sveikinimai skrebintojoms !!!!!!!!!!!!!!!!!! :)

    AtsakytiPanaikinti
  3. Scrapping.lt komandai be galo džiugu, kad šį kartą sudalyvavo TIEK DAUG puikių darbų! Išsirinkti buvo labai labai sunku...

    AtsakytiPanaikinti
  4. Sveikinimai nugalėtojoms, nes Karolinos "Bangą" pamilau jau vien dėl panaudoto pagrindo, o Tishkos ""A&V" dėl fantazijos, detalių ir išradingumo. :)

    AtsakytiPanaikinti
  5. Man kaip pirmaskrebukiai labai tetikėta:) ačiū

    AtsakytiPanaikinti
  6. Tishka- SVEIKINIMAI !!! Nu fantastinis darbas !!!
    Bei sveikinimai isrinktajai - BRAVO !

    AtsakytiPanaikinti
  7. Smarkiai pasivėlinusi- sveikinu nugalėtoją :) Superinis šefas :D

    O banga irgi labai žavinga ;)

    AtsakytiPanaikinti