2010 m. vasario 19 d., penktadienis

Atviruko ir netradicinio skrebuko konkursas #1 - REZULTATAI

Man labai labai smagu pristatyti pirmojo scrapping.lt konkurso bei pirmojo atviruko ir netradicinio skrebuko konkurso pabaigą ir visus darbelius! O jų sulaukėme net 11!! Džiaugiamės, kad šis konkursas sulaukė tokio jūsų dėmesio. Smagu ir dėl to, jog šis konkursas įkvėpė mane pagaminti pirmąjį darbelį, ir dėl to, kad dvi skrebukės pagamino net po du darbelius! Taigi... Netempiant gumos - pristatau visus konkursinius darbelius!


Žirafiuke

Burbulex
Mano atvirutė draugei pavadinimu "You're the Best!" (Tu geriausia!). Atvirutei naudojau BG popierių, paprastą popierių, antspauduką, "Prima" gėlytes, tiulines gėlytes, klijus su blyzgiu ir sagutes ;-)
Kristi

Aurelija

Oje

o-pa-pa
Stiklainėlis

Dida
Tai yra dėžutė šokoladinėms širdelėms. Mažulytė padėkos dovanėlė draugei.

Vavka

Sypseniki
Atvirukas skirtas Valentino proga pasveikinti tėtį. Kad niekad, niekur napasimestų, pritvirtinau prie butelio, kurį panaudojau moters siluetuj pavaizduoti :)

BALSAVIMAS

Šį kartą balsavo skrebukės, pagaminusios konkursui pavyzdinius darbelius, t.y. Linutukas, Justė, Agnužė ir Lorietė.
Lorietė: Kristi. Labai gražiai sudėliota, preciziškai atlikta, ir kiek detalių, ir tos sagytės suraisiotos. Manau, tiesiog tai kūrybiškas ir gražiai, nepriekaištingai atliktas darbelis. Nors mane labai kabino ir paskutinys darbelis (Sypseniki).
Agnužė: o-pa-pa. Šiame darbelyje panaudotos labai gražios sagutės, o kadangi tema buvo sagos, manau, kad tai didelis pliusas. Taip pat puikiai suderintos spalvos ir originaliai panaudotas mezginys, kuris teikia darbeliui jaukumo ir šiltumo.
Linutukas: o-pa-pa. nebūčiau sugalvojus kažką tokio padaryti, spalvos kaip tik tos, kurias aš labai myliu ir dar puikiai suderintos, nuostabi idėja, gražiai ir tvarkingai viskas pagaminta, į šį darbelį žiūrint nieko nesinorėjo pakeisti. Norėčiau tokį ir sau pasigaminti.
Justė: o-pa-pa. Darbelis patiko dėl savo žiemiško kolorito... Labai jaukiai atrodo panaudotas mezginys ir tos prisiūtos sagutės - puikiai atspindi netradicinį skrebuką. Būtent mezginio ir sagučių derinys ir nulėmė mano pasirinkimą ;) . P.S. Atrodo, lyg tam stiklainėlyje slėptųsi šiluma, medutis ar koks kitoks gėris :)

Taigi ir pirmojo konkurso darbelis nugalėtojas - o-pa-pa stiklainiukas!

SVEIKINAME! SVEIKINAME! SVEIKINAME! SVEIKINAME! SVEIKINAME!

O-pa-pa, prašome per tris dienas parašyti laišką adresu scrapping.lt@gmail.com ir nurodyti adresą, kuriuo bus išsiųstas prizas.


Papildymas:
Turime labai atsiprašyti dviejų darbelių autorių - Glidės ir Ader. Nežinia kodėl, paštas jų darbelius priskyrė prie šiukšlių (spam) ir nepastebėjome. Labai apgailestaujame.

O dabar darbeliai paklydėliai:

Ader
Glidė
Norime priminti, kad visada lauktumėte patvirtinimo paštu, kad Jūsų darbelį gavome. Jei per porą dienų atsakymo nesulaukiate, drąsiai rašykite pasitikrinti ar gavome laiškutį.

9 komentarai:

  1. O egras, kokie visi saunus darbeliai. :) Ziauriai sunku butu issirinkti savo favorita.

    O-pa-pa, o tave, tai labai sveikinu su laimejimu!!!

    AtsakytiPanaikinti
  2. O-pa-pa, nuoširdžiausi sveikinimai!!! Nuostabus darbelis ;-)

    Visų merginų darbai tokie skirtingi ir nepakartojami. Šaunuolės!!!

    AtsakytiPanaikinti
  3. labai grazus ir idomus visu darbeliai ;) laukiam nesulaukiam jau kito konkursiuko ;)
    O-pa-pa kuo nuosirdziausi sveikinimai :) labai mielas stiklainiukas ;)

    AtsakytiPanaikinti
  4. O-pa-pa puikus darbelis. Puikiai atrodo ir tas mezginukas duoda tokio jaukumo ir šiltumo jausmą. Tikrai vertas nugalėtojo titulo.
    Beja visų merginų labai, labai nuostabūs darbeliai. Taip ir toliau darbuokitės:)besse

    AtsakytiPanaikinti
  5. perskaiciau pranesima gal kokius tris kartus kol patikejau rezultatais:)Gi gyvenime jokio konkurso nesu laimejus:)
    Merginos,jusu darbai nuostabus!
    Aciu,konkurso organizatorems,man labai patiko sis konkursas,labai gera buvo dirbti si darbeli,viskas lengvai susideliojo,vizija,spalvos,medziagos.Trumpai tariant,didelis malonumas buvo kurti,o dargi ir dovanu uz tai gauti:)Dziaugias mano sirdele:)

    AtsakytiPanaikinti
  6. Sveikinu visas pirmojo mūsų dienoraščio konkurso dalyves ir ypatingai nugalėtoją!!!
    Ačiū, kad esate su mumis ir džiuginate visus skirtingais, išradingais, jaukiais skrebukais.

    AČIŪ ir laukiame visų visų kituose mūsų konkursuose :D

    AtsakytiPanaikinti
  7. Na, o dabar noriu pasidžiaugti kiekvienu darbeliu atskirai, nes nutylėti sunku - jie tokie skirtingi ir tokie mieli, kad labai norisi pagirti visas visas :) :) :)

    Žirafiukės darbelis subtilus. Labai norėčiau jį pamatyti "gyvai" ir pajusti atviruko keliamą nuotaiką. Spalvos, reljefinis širdelių popieriukas, kompozicija - visuma kelia paprastumo ir tuo pačiu puošnumo įspūdį :D

    Burbulex skrebukas be galo linksmas :)
    Matau reljefinį dekoravimą, kraštukų skylamušį, antspauduką...
    Jau turi daug įvairių priemonių, kurios padeda sukurti norimą rezultatą bei gilina jų naudojimo žinias. Puikus rezultatas, sėkmės ir toliau!!!

    kristi, pastaruoju metu nenustoji manęs stebinti :O Į tavo galvą prilindę kalnai gerų minčių, kurias puikiai realizuoji ir pateiki daug įdomių darbų. Sveikinu, man šis tavo skrebukas-indukas labai mielas, nors ir rožinis :D :D :D

    Aurelija, o Tavo pirmajam darbui nesu abejinga dėl dviejų priežasčių: dėl to, kad esi bendravardė :D ir dėl to, kad Tavo skrebukas yra kabikas :D
    Puikus darbelis, kuriuo galima džiaugtis ne tada kai paimi albumą į rankas, juo galima džiaugtis kas dieną, tereikia pakabinti pačioje matomiausioje vietoje ;)
    O antrasis žavi paprastumu. Labai patinka man tokie :)

    Oje skrebukų spalvos tokios švelnios, kad žvelgiant į darbelius regis būtų baisu juos ir į rankas paimti. Atrodo lyg būtų trapūs ir mažuliai :D
    Linkiu ir toliau taip puikiai darbuotis bei susipažinti su visomis skrebinimo pasaulio galimybėmis, kurios padės ir toliau džiuginti mus jaukiais darbeliais ;)

    o-pa-pa jau gavo visus pagyrimus, todėl tik prisidedu prie merginų išsakytų minčių ir linkiu dalyvauti dar krūvoje konkursų bei stebinti mus savo išradingumu :O :D

    No, o Didos darbelis be konkurencijos man pats mieliausias, nes kaip ne paslaptis - laaaabai mėgstu visokias dėžutes :D :D :D Labai dailus ir šventiškas netradicinis skrebukas. Mielai tokį pasistatyčiqu ant savo darbo stalo :O :D

    vavkos atvirukas man atrodo lyg iš žurnalo, kuriame mokytų kaip daryti atvirukus: kompozicija, spalvos, proporcijos, bendra nuotaika... viskas puikiai sudėliota, suderinta. Sveikinu.

    O Sypseniki darbas puikiai vainikuoja visą netradicinio skrebuko konkurso dalyvių darbų paradą. Idėja bent jau man niekada nematyti, puikiai atlikta, įdomu, išradinga... Tiesiog PUIKU. Taip ir toliau.

    Va... Labai jau norėjau pasidžiaugti pirmaisiais šio konkurso darbeliais.
    Dar kartą dėkoju ir kviečiu išdrįsti dalyvauti ir kituose mūsų konkursuose.
    Juk tai puiki proga panaudoti sukauptas skrebinimo priemones, taip pat padaryti kam nors dovaną ar siurprizą, o svarbiausia - tobulėti ir įgauti vis daugiau pasitikėjimo savo kūrybinėmis jėgomis, ar ne???

    AtsakytiPanaikinti
  8. As kaip visada nespeju.
    Sveikinu nugaletoja. Saunus darbas.
    Bei dekuju iniciatorems uz suteikta galimybe- kazka padaryti pirma karta ir toliau tobuleti.
    Su pagarba
    OJE

    AtsakytiPanaikinti
  9. Oje, laukiam ir toliau dalyvaujant konkursuose :) :) :)

    AtsakytiPanaikinti