2013 m. kovo 15 d., penktadienis

Skrebuko konkursas #4

Mielosios ir mielieji,

 
Pavasaris įsibėgėja, jau greitai džiaugsimės ne tik vis dažniau pasirodančiais saulės spinduliais ir šviesesnėmis dienomis, bet ir pirmosiomis gėlėmis, paukšteliais ulbuonėliais, tikra šiluma ir žaluma.
Žinau, kad sunku tuo patikėti šiandien žvelgiant pro langą, tačiau tikrai tikiu, kad net nespėsime apsižvalgyti, o pavasaris pasibels ne tik į mūsų kalendorius, bet ir į duris.
Tikimės, jog besidžiaugdami šiltesniais orais nepamiršite ir mūsų konkursų. Šiais metais, jau turėjote pastebėti, jie tikrai vejas vienas kitą.
Štai ir dabar pildome vieną iš Jūsų pageidavimų, kuris buvo išsakytas scrapping.lt vykdytos apklausos metu.
Ne vienas forumo ir dienoraščio dalyvis pažymėjo, kad norėtų artimiau susipažinti su mūsų bendruomene, su naujais jos nariais. Šis noras ypač aktualus mūsų naujokam/ėms. Taip pat gavome nemažai signalų, kad būtent "skrebinimo naujokai" dažnai nedrįsta dalyvauti mūsų konkursuose, nes nepasitiki savo jėgomis.
Todėl, bandydami suderinti du viename, garsiai šaukiame -  

Naujokės ir Naujokai, šis konkursas Jums!!!

 
 
Šio konkurso tema: SUSIPAŽINKIME.
Jis skirtas norintiems pradėti ar dar tik pradedantiems skrebinti.
Jo metu kviečiame sukurti skrebuką, kuriame pristatote save. 
Papaskokite mums viską, ką tik geidžiate. Galbūt norite tiesiog prisistatyti, galbūt norite papasakoti mums, kodėl pradėjote skrebinti? O galbūt norite išduoti mums savo paslaptį? :)
Nesidrovėkite. Tema - laisva. Ją interpetuori galite kaip tinkami. Svarbiausia, kad skrebukas papasakotų šį bei tą apie Jus.
 
 
 
 
  1. Dalyvauti kviečiami pradedantieji.
  2. Konkursui galima pateikti tik vieną skrebuką.
  3. Dėmesio: šiame konkurse nėra ribojamas skrebuko formatas, t.y. galite kurti Jums patogaus formato darbus (tiek tradicinius, tiek ir A4 ar kitokio formato skrebukus). Tačiau nepamirškite - tai turi būti skrebukas su nuotrauka. Ne atvirukas :)
  4. Konkursas truks iki balandžio 15 d. (24 val. LT laiku).
  5. Savo darbelius skelbkite tinklaraščiuose ar internetinėse nuotraukų talpyklose ir įkelkite nuorodą šio pranešimo gale. Skrebukai gali tuo pat metu dalyvauti ir kituose konkursuose, tačiau turi būti nauji, jų nuotraukos nepublikuotos anksčiau ar jau laimėję konkurse (-uose).
  6. Nugalėtoją, kuriam atiteks prizas, rinksime www.randomizer.org programos pagalba.
  7. Konkurso nugalėtojas bus skelbiamas balandžio 16 d.
 
 
 
 

Labai laukiame Jūsų darbų! Drąsiau!

 
 


7 komentarai:

  1. puiki proga naujokams :) saunuoliai, kad sugalvojot!

    AtsakytiPanaikinti
  2. Super užduotis, liuks! Aš kaip tik šiandien tokį skrebuką baigiau, šiomis dienomis parodysiu forume :) Man atrodo, nemažai naujokų turėtų pasirodyti :)

    AtsakytiPanaikinti
  3. o jeee, pasirodysiu gal ir aš, jei sukursiu ta proga pirmąjį savo skrebuką. tik reik surasti nuotrauką, kur aš, o ne mano vaikai :D (astaste)

    AtsakytiPanaikinti
  4. Aciu uz konkursa. Butinai sudalyvausiu

    AtsakytiPanaikinti
  5. Na va , paciu laiku sumasciau pradeti skrebinti ! :) Tiesiai i konkursa !!! :))

    AtsakytiPanaikinti