2012 m. lapkričio 16 d., penktadienis

Nugalėtojas!!!

Tikrai nesitikėjome tiek daug tokių stiprių ir įdomių skrebukų. Tikrai matėme, kad buvo sunku apsipręsti ir pasirinkti vieną mėgstamiausią. Taigi pristatome tris skrbeukus, kurie labai gražiai rinko Jūsų balsus:
Daugiausia Jūsų balsų surinko skrebukas:
 
"Kosmonautas" - puikiai suderintos visos detalės. Jokių klausimų nekyla, visi simboliai ir panaudoti elelmentai kelia asosijacijas su kosmonautiškumu. O dar pavadinimo išradingumas - SVEIKINAM!!!!!! Patys didžiausi ir  stipriausia sveikinimai!!! Laukiame tavo adreso, kuriuo tur4t7 keliauti prizas. Parašyk mums - scrapping.lt@gmail.com.

 
Antras skrebukas, kuris vos vienu balsu nusileido "Kosmonautui" - yra Sniegelio "Ruošiuosi Kalėdoms" - labai emociškai stiprus skreebukas. Tikrai spinduliuojantis artėjančiomis Kalėdomis. Ačiū Sniegeliui už Kalėdinę nuotaiką!!!

 
Ir trečiasis daug Jūsų balsų surinkęs skrebukas - Laru ir jos  "Žydintis ruduo mano Tu" - sužavėjęs išradingumu ir daugybe smulkių detalių...
 

Ačiū visiems dalyvavusiems :D ir lauksime dalyvaujant tradicinio skrebuko konkursuose - kitais metais ;) Gražių ir kūrybingų Jums dienų - kai tik sudėliojate kokį nors skrebuką - pasidalinkite su mumis forume.

2 komentarai:

  1. Vaje, ačiū visiems žiūrėjusiems ir meškiškas apkabinimas balsavusiems :) Kokia man garbė...

    AtsakytiPanaikinti
  2. Sveikinimai Vilma! istiesu vertas lauru tavo skrebukas!...as iki siol likau suzaveta tuo iliuminatorium.

    AtsakytiPanaikinti