2012 m. kovo 16 d., penktadienis

Netradicinio skrebuko konkursas # 1

Senokai nerengėme netradicinio skrebuko konkurso. Ar ne? Todėl šį kartą paruošėme Jums būtent tokį. Kodėl? Todėl, kad pavasaris  atsinaujinimo, prabudimo po ilgo žiemos miego metas. Kai ypatingai norisi gražintis. Visaip kaip gražintis: tiek kūną, tiek sielą, tiek aplinką. Kai norisi jaustis gaiviai, kai norisi sodrių spalvų, kai norisi nuolat niuniuoti mėgiamą melodiją ir tiesiog būti laimingu. O prie viso to, nepamirškime, kad artėja didžioji pavasario šventė - Velykos. Jau pradėjote joms ruoštis? Jei ne - jau pats laikas. Darykite tai kartu su mumis ir dalyvaukite naująjame mūsų konkurse!
Sukurti STALO DEKORACIJĄ būtinai panaudojant 3 elementus:
                                                             
1. Juostelę / nėrinuką
2. Taškuotą popierių
 3. Sagas
Ką gi galite skrebinti? Galbūt senokai norite atnaujinti seną žvakidę, vazą ar servetėlių laikyklį. O gal ruošite Velykų vaišes ir priiminėsite svečius savo namuose? Tuomet galėtumėte paruošti svečių vardų korteles. Svečiai tikrai bus maloniai nustebinti, o ir Jūs negaišite laiko išsodinant visą būrį prie stalo vienu metu.
Paminėjau tik kelis dalykėlius, kuriuos galite pagaminti, bet tikiu, kad Jūsų vaizduotė kur kas geresnė ir Jūs mus nustebinsite nuostabiais netradiciniais skrebukais - stalo dekoracijomis!
1. Dalyvauti gali visi.
2. Konkursui galima pateikti tik vieną netradicinį skrebuką.
3. Konkursas truks iki kovo 29 d. (24 val. LT laiku).
4. Savo darbelius skelbkite tinklaraščiuose ar internetinėse nuotraukų talpyklose ir įkelkite nuorodą šio pranešimo gale. Skrebukai gali tuo pat metu dalyvauti ir kituose konkursuose, tačiau turi būti nauji, jų nuotraukos nepublikuotos anksčiau ar jau laimėję konkurse (-uose).
5. Nugalėtoją rinks forumo scrapping.lt skaitytojų būrys. Balsavimas vyks kovo 30 d. ( iki 24 val LT laiku)
6. Konkurso nugalėtojas bus skelbiamas kovo 31 d.

Labai laukiame visų Jūsų darbelių!




2 komentarai:

  1. Kaip smagu taip greit sulaukti pirmos dalyvės ;)

    AtsakytiPanaikinti
  2. Labai ieškau tokio rudo smulkiai taškuoto rudo popieriaus, kaip iš pirmosios nuotraukos, kur popierius su sagom nufotografuotas. gal žinote, kur tokio galima būtų gauti?

    Monika

    AtsakytiPanaikinti