2010 m. rugpjūčio 1 d., sekmadienis

Švenčiame forumo VIENERIŲ metų gimtadienį !!!

Rugpjūčio pirmąją - forumo VIENERIŲ metų gimimo diena ir taip pat Nacionalinė skrebinimo diena Lietuvoje!!!

Mes, visa scrapping.lt komanda, džiaugiamės forumo vienerių metų nuostabia sukaktimi ir kviečiame švęsti kartu .
Juk šis forumas yra lyg didelis organizmas, sudėtas iš daug daug mažų detalyčių, o tos detalytės tai Jūs, forumo dalyviai, lankytojai ir mylėtojai - skrebukės ir skrebukai .


Taigi, kviečiame visus visus sukurti savo rankomis po sveikinimą-atviruką, skirtą forumui scrapping.lt, 

įkelti skrebuko nuotrauką į šią temą ir taip ne tik pasveikinti forumą bei jo visus dalyvius, bet ir laimėti prizą, skirtą pačiam pačiausiam sveikinimui bei dar keliems ypatingiems sveikinimams. 
Prizą skirs scrapping.lt komanda.

O taip pat gražiausią sveikinimą, skirtą forumui gimimo dienos proga, išrinks Spalvų namai, kurie kviečia rugpjūčio pirmąją aplankyti internetinę parduotuvę ir kartu pasidžiaugti šventinėmis nuolaidomis!!

Tad ruoškimės šventei, skrebinkime ir džiuginkime savo skrebukais forumo dalyvius, artimuosius, pažįstamus ir net nepažįstamus žmones!!!

Savo sveikinimus-atvirukus-skrebukus galite atlikti bet kokiu jums patinkančiu stiliumi, pasirinkti mėgiamus formatus, skaitmenines ar tradicines priemones, ir visas pasaulio gražiausias detales, kurios padės jums išreikšti tai, kas šildo jūsų širdis, lankant šį forumą.
Sveikinimų laukiame iki rugpjūčio 6 dienos, o tada dalinsime dovanas ir padėkas už tai kad esate, mielosios skrebukės ir mielieji skrebukai - nebūtų jūsų, nebūtų šių namų


Gražių, vasariškų ir ypatingų dienų Jums linki visa scrapping.lt komanda.

1 komentaras:

  1. Sveikinu visas sergancias sia liga ar prijauciancias!!!!:D Sveikinu Relija, atidariusia pries metukus mums namucius! Sveikinu visas moderatores, skiriancias savo laisvalaiky sio forumo gyvavimui! Sveikinu visas merginas, kurios savo kuriamais darbeliais grazina foruma!!!

    AtsakytiPanaikinti