2013 m. liepos 15 d., pirmadienis

Paskutinės naujienos...

Sveiki mielieji mūsų skaitytojai,
 
jau 3,5 metų prabėgo nuo pirmojo įrašo šiame tinklaraštyje. Jau 3,5 metų dalijamės patirtimi, organizuojame konkursus ir kuriame kartu. Bet gyvenimas nestovi vietoje, viskas dinamiškai keičiasi, kaip ir mes, žmonės. Ir mūsų darniam scrappinglt kolektyvui atėjo laikas pokyčiams.
Kokie jie bus - parodys laikas. Bet jie tikrai bus apčiuopiami.
Tad tie, kurie žingsnis į žingsnį keliavo su mumis, tikrai dar pamatys kol kas nematomo mūsų darbo vaisius. O šiam kartui norime pranešti, kad tinklaraštyje įrašų daugiau nebus ir konkursų daugiau neorganizuosime.
Tikimės, kad forume atsiras aktyvių, iniciatyvių žmonių, norinčių išjudinti, sudominti ir organizuoti įvairius konkursus skrebinantiems. Juk mūsų būrys kasdien didėja ir tas labai džiugina!
O ką mes? Mes traukiame generuoti naujų idėjų!!!
Dėkojame už puikų laiką drauge ir iki naujų susitikimų!!!
 
Visada Jūsų - Agnėja (įsivaizduokime, kad jį ilsisi hamake medžių pavėsyje), Lawrutė (įsivaizduokime, kad ji fotografuoja, nes nuotraukoje jos nėra ;)), Justess22, Isida, Kristi13, B.i.k, Linutukas, Lemurka.

12 komentarų:

  1. Autorius pašalino šį komentarą.

    AtsakytiPanaikinti
  2. Labai gaila.. Norisi tiketis, kad forumas ne dings ir po kiek laiko vel prades veikti!

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Forumas tikrai niekur neiškeliaus. Jis bus kaip ir buvo. Tariame sudie tik tinklaraščiui.

      Panaikinti
  3. Liūdna. Vienintelis Lietuvoj forumas ir nebus konkursų... Labai liūdna :(

    AtsakytiPanaikinti
  4. Assol, niekas nedraudžia jų organizuoti, mes tik už ;) Praktika rodo, kad labiausiai intriguoja ir sudomina būtent ekspromtiniai konkursai, kuriuos organizuojate pačios ;) Platforma tam yra, tad tik noro tereikia;)O tinklaraščiui tikrai atėjo laikas 'amžinam atilsiui' be jokio liūdesio ir gedulingų nuotaikų ;)Tiesiog atėjo kitas laikas pereiti prie kito etapo. Ir jis irgi bus nuostabus ;)Nieko amžino gyvenime nėra ;)

    AtsakytiPanaikinti
  5. Nu va, tik prasibrukau šitam tinklarašty į Lietuviškų skrebintojų eilutę dešinėje pusėje ir še tau, tinklaraštis užsidaro!
    Bet jeigu jau rimtai, tai ačiū tinklaraščio entuziastėms už ilgą didelį darbą, ačiū už tai, kad ne vieną ir ne du kartus Jūsų dėka buvau įkvėpta kurti, turėjau apie ką malonaus pagalvoti nemigo naktimis :D
    Žinoma, kad liūdna išgirdus tokią netikėtą žinią, bet gyvenimas jau toks yra - visas skirtingo aukščio ir pločio laipteliais klotas... nesinori gi tik ant vieno jų sėdėti :)

    AtsakytiPanaikinti
  6. Labai aciu komandai uz kartu nueita kelia :)Sekmes...

    AtsakytiPanaikinti
  7. Labai labai ačiū už tai, ką davėte. o davėte tikrai labai daug.
    Astaste

    AtsakytiPanaikinti
  8. Man atrodo, aš truputį numanau, kuo čia viskas žada apsiversti-persiversti. :)
    Ir todėl man visai neliūdna :)
    Juk kasdien einam į priekį, o ne atgal, ar ne? :)

    AtsakytiPanaikinti
  9. gaila :( bet suprantu. ...kadangi esu viena is tu kuri kazkadaise uzsieme organizuoti konkursus, bei pateikti informatyvius irasus, suvokiu kiek tai pastangu ir laiko kainuoja tiem kas pasiryzta. O ekspromtinius, savo 'Random' konkursus dar zadu atgaivinti karts nuo karto ;)

    AtsakytiPanaikinti
  10. Šaunuolės jūs - šitiek laiko, idėjų ir energijos šiam tinklaraščiui paskyrėtei. Didelis ačiū. O pokyčiai tik į gerą. Ir nėr ko jų bijoti.
    -----------------
    Beje, nuotrauka nemirtinga. Ir visos taip žavingai akiniuotos. Pasiilgau jūsų. :)

    AtsakytiPanaikinti
  11. Liudnoka gaidele, bet tikrai jus suprantu :) ir noriu pasakyt, kad jus saunuoles, kad emet ir isjudinot skrebukiu gyvenima. Suteiket savo konkurseliais ne vienai skrebukei ikvepimo ir drasos imti ir pabandyti prisiliesti prie skrebo :) jei ne jus ir jusu originalus konkurseliai, gal ir as nebuciau isdrysusi lysti ir dalyvauti konkursuose :) tad aciu, kad buvot, aciu, kad ikvepet, aciu, kad nutieset kelia i prieki :) Jus tikros saunuoles ;) sekmes jums visoms ;)

    AtsakytiPanaikinti