2013 m. kovo 26 d., antradienis

Interviu

Sveiki, mielieji,
nežinau kaip Jums, bet ta užtrukusi žiema jau ima slėgti, o ir skrebukai kažkaip juda vėžlio žingsniu...todėl nusprendžiau pasisemti įkvėpimo iš labai aktyvios ir niekad nestokojančios idėjų skrebukės, kuriai jokie žiemos ir pavasario vėjai nebaisūs ;) Tikrai labai kūrybiškas ir atviras naujovėms žmogus.
Susipažinkite - tai
 EnglishTeacher Jurgita



"Sveiki! 
Esu viena iš jūsų, o tai reiškia - išprotėjusi dėl skrebo jau 1.5 m.! Man skrebas yra viskas - laisvalaikio ir gyvenimo būdas, antra profesija, filosofija, kūrybiškumas, bendramintės tapusios draugėmis ir ... pakankamai greitas, matomas darbo rezultatas. Šeima mano priklausomybę toleruoja, gerbia, nes žino, ką tai man reiškia. Beje, naktimis neskrebinu, miegas man irgi vienas iš prioritetų!

Kai pakalbu su savo suaugusiais mokiniais ir parodau jiems ką darau, kai nemokinu anglų kalbos, jų reakcija dažniausiai būna vienareikšmiška: "Negalėčiau, nemokėčiau, neturėčiau kantrybės... O sunkiausia turbūt - rasti idėjų". Ar žinote, koks mano dažniausias atsakymas į tai: "Kai yra vidinis poreikis kurti ( o pas mane poreikis kurti ir šiaip "generuoti" idėjas yra didžiulis visose srityse), tai sugalvoti ką ir kaip skrebinti - nesudėtinga!" Sudėtingiau - rasti užtektinai laiko visoms fainoms idėjoms.

Vis dar manau, kad aiškaus skrebinimo stiliaus neturiu, bet visus mano darbus atlieka mano rankos, todėl tam tikras vientisumas yra, dažnai art journal stiliaus arba modernistiškojo skrebinimo stiliaus. Skrebas man dar neišarti ir neaparti dirvonai, viduje jaučiu, kad greitai išbandysiu tai, ko nebandžiau. Bet juk tai nerealu! ! Vieną dieną tavo skrebukas gali būti labai paprastas "Clean&Simple" stiliaus, kitą dieną - "Shabby Chic"(romantiškas, prabangus, turtingas detalėmis). Džiaugiuosi, kad priekyje daugybė neišbandytų dalykų ir priemonių.

Įkvėpimo semiuosi skrebinimo bloguose, konkursuose. Labai dažnai mane tiesiogiai ir netiesiogiai įkvepia skrebintoja Puškis. Šiuo metu esu pamišusi dėl ILS ir Sodalicious skrebinimo priemonių, vis dar jomis neatsidžiaugiau. Labai tikiuosi, kad Justė iš "Spalvų Namai" lietuvatėms atveš naujų, skanių "Freckled Fawn" ar "Lemon Owl" skrebinimo priemonių.

Kalbant apie kitus reikalus, esu žmona ir mama. Mėgstu keliauti, tik pastaruosius metus tą teko apriboti. Mąstau kitaip. Dažniau klausau, nei kalbu, bet su skrebintoja galiu plepėti non - stop. Pastebėjau, kad man geriausia skrebinti esant vienai - su kompanija labai labai sulėtėja tempas, o rezultato nėra. Beje, ar skaitėt T. Gerritsen "Tylioji"? Prarijau per pusdienį.

Mielos mano bendramintės, turėdama progą labai noriu jus paskatinti išbandyti skrebinime kažką naujo: naują stilių, priemonę, spalvas, darbelio tipą, tai, kas priverstų jus išeiti iš komforto ir rutinos zonos ir pranokti save, kad galėtumėte pasakyti "Aš tai padariau!" arba "Pabandžiau, visai nieko!"

Labai tikiuosi su jumis visomis (ir visais) kada nors susipažinti asmeniškai!

Einam paskrebinti? ! :)"





Jurgita, aš tai jau tikrai lekiu skrebinti ;)
O kaip Jūs, mielieji?
Jeigu dar abejojate, štai Jurgitos tinklaraštis  http://scrapportfolio.blogspot.com/ Užsukite, jos darbai išties įkvepia!
Geros dienos visiems!

10 komentarų:

  1. Labai malonu susipazinti ;) Sudominai dar del tos knygos, butinai paieskosiu ir perskaitysiu ;) dabar kaip tik kazkokia skaitymo manija uzejus ;)

    AtsakytiPanaikinti
  2. Džiugu, kad prisistatymas šiandieninis būtent Jurgitos :))) Dievinu tavo darbus ir tavo stilių, na a labiausiai žaviuosi tobulėjimo tempais. Tu neabejotinai nuostabus ir be galo kūrybiškas žmogutis :) Džiaugiuosi susipažinusi su tavim tiek "gyvai" tiek virtualiai.
    Aha, o dėl tavo mėgiamų popierių, tai turiu negerų naujienų... Nors gal jau ir žinai... ILS daugiau nebegamins popierių. Jie užsidarė. Bent jau šiam momentui tokia informacija. Tik dar labai tikiuosi, kad reikalai pagerės ir jie persigalvos :( . Viltis juk miršta paskutinė ;)

    AtsakytiPanaikinti
  3. Dekui, mergaites, su jumis taip pat malonu bendrauti! Assol,taip, zinau, suzinojau vos tik apie tai pranese :(...

    AtsakytiPanaikinti
  4. Kaip smagu matyt tavo nuotraukyte ir skaityt taip lengvai besiliejancius zodzius, artodo lyg girdeciau tave visa tai pasakojant :)
    As kaip ir Assol negaliu atsistebet tavo tobulejimu, prisimenant kokie paprastuciai buvo pirmieji darbeliai (pas visas jie tokie) ir matant kokius grozius kuri dabar, taip smagu darosi!! Tikrai labai gera matyt kad eini tolyn, nestovi vietoj, visad ieskai nauju issukiu! Taigi skrebink, skrebink, skrebink, toliau ikvepk kitus, nesk naujas mintis ir idejas, o mum beliks neatsilikt :) Aciu uz ikvepima, kurio is taves tikrai pasisemi!

    AtsakytiPanaikinti
  5. Smagu pasiskaityti Jurgita apie tave placiau :) daug panasu radau tinkanciu sau :D ir man labai patinka stebeti tavo darbuose art journal stiliu yra iskur pasisemti ikvepimo :) linkiu tolimesneje kuryboje tik kuo didesnes sekmes :)

    AtsakytiPanaikinti
  6. Jurgita puikus interviu ;)
    Galėtum knygas rašyti - būtų is tos pat serijos - perskaičiau per savaitgalį.
    Darbeliai puikus - ką jau ir nesakyti.

    AtsakytiPanaikinti
  7. Jurgita,smagu buvo paskaityti ir truputį pažinti,kad ir iš interviu ;) Sėkmės tau ;) Aš iri viena iš tų,kurioms tavo darbai labai patinka :)

    AtsakytiPanaikinti
  8. Labas rytas :)

    Labai malonu skaityti jusu tokius siltus, tokius gausius komentarus. Smagu, kad darant tai, kas prie sirdies, darbeliai randa kelia i jusu sirdis :)

    Jeigu diena bus tokia sekminga, kaip planuoju, vakare kai ka parodysiu :D

    AtsakytiPanaikinti
  9. Tikrai, labai malonu išgirsti TIEK DAUG apie tave :) juo labiau, kad kaip pati sakai, realybėj nesi tarška-patarška :)

    AtsakytiPanaikinti