2012 m. spalio 1 d., pirmadienis

Tradicinio skrebuko konkursas #9

Naujas mėnuo - nauji iššūkiai ir , žinoma, naujas konkursas. Kokį įprotį turi kiekvienas skrebinantis? Teisingai, kaupti, kaupti ir dar kartą kaupti: viską, visur ir visada! O kaupiant gėrius, galvoje sukasi viena mintis - "O gal kada prireiks?" Atpažįstat save? Tuomet siūlome pasikuisti savo prikauptuose gėriuose ir rasti tarp jų...ETIKEČIŲ. Todėl kad naujasis mūsų skelbiamas konkursas bus tiesiogiai susijęs būtent su jomis. Tikime, kad kiekvieno skrebinančio stalčiuje tikrai tokių esama: nuo drabužių ar aksesuarų, maisto produktų ar indų ir t.t.
Sukurti tradicinį skrebuką naudojantis pateikta schema, kurią galite pasukti, apversti ir pan, bet ji turi būti išlaikyta. Ir būtina sąlyga - panaudoti ETIKETES!

1. Dalyvauti gali visi.
2. Konkursui galima pateikti tik vieną tradicinį skrebuką.
3. Konkursas truks iki spalio 13 d. (24 val. LT laiku).
4. Savo darbelius skelbkite tinklaraščiuose ar internetinėse nuotraukų talpyklose ir įkelkite nuorodą šio pranešimo gale. Skrebukai gali tuo pat metu dalyvauti ir kituose konkursuose, tačiau turi būti nauji, jų nuotraukos nepublikuotos anksčiau ar jau laimėję konkurse (-uose).
5. Nugalėtoją rinksite Jūs, tinklaraščio skaitytojai, spalio 14 d. 
6. Konkurso nugalėtojas bus skelbiamas spalio 15 d.
Labai laukiame visų Jūsų darbelių!



8 komentarai:

  1. Super schema, labai norisi kažką padaryti,jei ir nespėsiu konkursui, tai vėliau būtinai ja pasinaudosiu :). Pavyzdžiai kaip visuomet aukštumoj. Juste, tavo "Grįžau" pralinksmino :))) Nuotrauka, situacija ir pavadinimas :)))) Labai labai !!!!

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Ačiū :) ech, smagu skrebint... :))) norėčiau dažniau :)

      Panaikinti
  2. hmmm...na negi neatsiras dalyvaujančių šiame konkurse??? Negaliu patikėt - lyg ir tema tokia laisva laisva... AŪŪŪŪ!!!! :)

    AtsakytiPanaikinti
  3. Autorius pašalino šį komentarą.

    AtsakytiPanaikinti
  4. Aš lyg ir per daug nukrypau nuo temos, tad nežinau ar vis dar atitinka mano skrebukas konkurso reikalavimus. Jei ne, tai pašalinkit nuorodą :)

    AtsakytiPanaikinti
  5. Esprit, viskas gerai. Tikiuosi ryt pasipils skrebuku :)

    AtsakytiPanaikinti
  6. Nežinau kaip tiksliai pateikti skrebuko foto konkursui, tad tiesiog keliu nuorodą taip: http://estacraft.blogspot.com/

    AtsakytiPanaikinti
  7. Asta,prijungiau prie kitu dalyviu.Sekmes konkurse!

    AtsakytiPanaikinti