2012 m. gegužės 1 d., antradienis

Tradicinio skrebuko konkursas # 5

Kur dingo pavasaris?? Jūs pastebėjote? Po šaltos žiemos praktiškai iš karto atėjo vasara. Ir dar kokia!!! Ar bent spėjote pasidžiaugti savo atnaujintais pavasario garderobais? 
Ar pavasariniai bateliai taip ir liko ilsėtis batų dėžėje?
Siūlome nenusiminti - nėra to blogo,kas neišeitų į gerą! Šiltiems orams užėjus, vis daugiau laiko leidžiame gamtoje, vis daugiau keliaujame, vis daugiau...taip, taip fotografuojame/fotografuojamės, nespėjame keisti foto aparatų akumuliatorių, o jų atminties kortelės žaibišku greičiu užsipildo naujomis nuotraukų serijomis. Ar ne? Ir žinoma, visas šias akimirkas labai norisi tinkamai išsaugoti, o t.y. - sukurti dar daugiau ypatingų skrebukų.
Pereikime prie naujos mūsų konkurso užduoties, kuri tikrai tiks šiam metų laikui ir padaugėjusių kelionių akimirkoms saugoti..


Skrebiname kelionių/iškylų nuotraukas: turite sukurti skrebuką su kelionių/iškylų nuotraukomis









1. Dalyvauti gali visi.
2. Konkursui galima pateikti tik vieną tradicinį skrebuką.
3. Konkursas truks iki gegužės 13 d. (24 val. LT laiku).
4. Savo darbelius skelbkite tinklaraščiuose ar internetinėse nuotraukų talpyklose ir įkelkite nuorodą šio pranešimo gale. Skrebukai gali tuo pat metu dalyvauti ir kituose konkursuose, tačiau turi būti nauji, jų nuotraukos nepublikuotos anksčiau ar jau laimėję konkurse (-uose).
5. Nugalėtojas bus išrinktas burtų keliu.
6. Konkurso nugalėtojas bus skelbiamas gegužės 15 d.




2 komentarai:

  1. Jurgita, labai smagu matyti tokį gyvą skrebuką. Labai norėjau palikti komentarą tavo puslapyje, bet neradau kaip...

    AtsakytiPanaikinti
  2. Kokie šaunūs skrebukai! Laukiam laukiam dar daugiau - juk tema tokia smagi ;) Pakomentavau darbelius autori7 namu2iuose, o Esprit tai 2ia para6ysiu, kad nerealiai faina nuotrauka tam skrebuke. Ir skrebukas 100 procent7 kelioninis :)

    AtsakytiPanaikinti