2011 m. lapkričio 1 d., antradienis

Tradicinio skrebuko konkurso #17 nugalėtojas

...ačiū visoms dalyvaujančioms konkurse - be galo džiaugiuosi matydama visus jūsų skrebukus...
... ir dar labai stiprius skrebukus...
...o  šis mano džiūgavimas dėl to, kad jau buvau praradus viltį...
...visą konkurso laikotartpį tikrinau ir nebuvo nei vieno dalyvio - pradėjau galvoti, gal tema per sudėtinga, gal tas prieššventinis laikotarpis ir dar begalė visokių gal... gal... gal...

...bet Jūs nuostabios - Jums nebaisi jokia užduotis!!!Jums netrukdo jokie prieššventiniai laikotarpiai!!!
Jūs gyvenate skrebinimu!!!
AČIŪ JUMS UŽ TAI!!!!

...šį kartą leisiu sau paatvirauti ir pasidalinsiu asmeniška nuomone apie jūsų darbus, pabandysiu įvardinti konkurse dalyvaujančių skrebukų panašumo dėsnio elementus...

1. ader ir jos skrebukas "tyla" - aš mačiau pradžią šio skrebuko, Vilniečių "mini" susitikimo metu buvome mudvi su ader ir abi pradejome po skrebuką :) vėliau prisijunge Assol paplepėti :), ir net neįtariau, kad šis skrebukas bus šiam konkursui. Smagu matyti užbaigtą - labai dailus ir puikiai pritaikytas panašumo dėsnis pasirenkant panašias nuotraukas.


2. Laru ir jos skrebukas "žaislų dėžė" - šiame skrebuke labai daug panašumo jausmą kuriančių elementų. Tiesiog "panašumo užtaisas" - dekoratyvinės gėlės ir pavadinimas - taškuoti kaip ir žaislų dėžės audinys; skrebuko pagrindo spalvos puikiai priderintos prie nuotraukose vyraujančių spalvų ir taškuotų motyvų (gėlių viduriukai - labai taisyklingi taškeliai); nuotraukų forma taip pat turi panašumo su šachmatiškai kvadratišku žaislų dėžės dugnu/dangčiu. Puikiai - Laru tau pavyksta dėlioti skrebukus su daugybe nuotraukų, pamenu tavajį skrebuką "Vilnius mėlynai". Drąsiai skrebink toliau!!!


3. AngluM (Jurgita) ir jos skrebukas "ji sako TAIP" - visų pirma noriu pasidžiaugti tavo skrebinimo startu - labai smagu matyti, kad aktyviai dalyvauji pačiuose įvairiausiuose konkursuose - tai puiki galimybė paissemti įvairiausių idėjų ir išbandyti naujus skrebinimo dalykus. Sveikinu - panašumo dėsnį suvokei ir pritaikei tikrai labai išradingai!!!


4. Sesute LT ir skrebukas "d'art d'art" - 100% pritaikytas "panašumas"!!! Paskaičius pavadinimo paaiškinimą tavo tinklaraštyje jokių abejonių nekyla - puikiai įamžintas mažojo meniniko kūrinio kūrimo siužetas!!! Žaismingai panašumą papildo iš nuotraukų "išlipantys" dažai (tavieji pataškymai) ir pėdutės - virtusios dekoratyviniais elementais. Ir pati skrebuko idėja - įkvėpimas (tokio pobūdžio TV laida) puikiai išpildyta ir dar labiau sustiprina "panašumo" dėsnio apsigyvenimą tavo skrebuke. Labai smagu matyti tavo skrebukus!!! Tikiuosi, kad dabar kai jau turi tinklaraštį - galėsime dažniau pasigrožėti tavaisiais skrebukėliais.


5. Sypseniki ir jos skrebukas "Rimtuolis" - netikėta ir labai išradinga schemos interpretacija. Skrebuko fonas ir popieriaus elementai išdėstyti aplink nuotrauką - puikiai ją papildo. "Panašumą" šiame skrebuke kuria visos detalės ir nuotauka, kurios apdorotos/įrėmintos stlistiškai vienodai. Sypseniki - laukiu tavo skrebuko su dukrytės nuotrauka ;)


Kiekvienas skrebukas yra vertas būti nugalėtoju, bet kompiuteris išrinko vieną:


Sveikiname Sesute LT - šio konkurso laimėtoja esi tu su savuoju skrebuku!!!
Atsiųsk savo kontaktus į scrapping.lt@gmail.com el.paštą ir tau iškeliaus kukli dovanėlė.

Ačiū, kad dalyvaujate.

Jau rytoj jus pakviesime dar vienam konkursui ;) iki greito ;)

7 komentarai:

  1. Na va, ir vėl laimėjo numeris 1! Savotiškas paskatinimas neatidėlioti skrebukų paskutinei konkurso nakčiai :)
    Ader, o tu abejojai skrebuko tinkamumu konkursui. Prašau! Sveikinu!

    AtsakytiPanaikinti
  2. Sveikinimai nugaletojai!

    Ot, aš ir nesuspejau!

    Lauksiu naujos temos ;)

    AtsakytiPanaikinti
  3. Sveikinu Sesute LT !! :)
    Aciu Lawrute uz skrebuko nuomone :) labai smagu pasiskaityti, kad pataikiau i tema :)) nes sis skrebukas mano pirmas suskrebintis pagal pateikta schema :))) jis visiskai netiketai susiskrebino per 4valandeles(man cia rekordas :)) ), o dukrytes skrebukai bus parodyti jau neuzilgo ;)

    AtsakytiPanaikinti
  4. Nugalėtoją sveikinu- dar daugiau skrebukų skrebint :)
    o Laurutei- ačiū už komentarą - padrąsinai :)

    AtsakytiPanaikinti
  5. Alina - konkursa laimejo skrebukas nr 4 ;)
    bet kaip ir minejau - visi skrebukai tikrai verti buti nugaletojais :)

    Smagu girdeti, kad mano asmeniska nuomone jums tiko, nes labai svarsciau ar tikrai ji cia reikalinga :) aciu jums, kad nepalikot be atsako :)

    AtsakytiPanaikinti
  6. jooo :) matyt maciau ka norejau matyt, o ne tai kas buvo parasyta :)))) ir kaip as cia taip :) Na tada sveikinu ir nr 4. Linkejimai ;)

    AtsakytiPanaikinti