2011 m. spalio 1 d., šeštadienis

Netradicinio skrebuko konkursas # 9

Džiaugiamės šiltomis rudens dienomis ir skelbiame netradicinio skrebuko konkursą.

                                                           TEMA:                                                                

Sukurti pagrindą tradiciniam skrebukui (30x30cm)

Pasijuskite skrebinimo priemonių kūrėjais ir sukurkite tokį skrebuko pagrindą, kokį norėtumėte įsigyti skrebinimo priemonių parduotuvėje. Galite naudoti pačias netikėčiausias priemones - smagiam ir neįpratsam rezultatui pasiekti. Kai sukursite - nufotografuokite. O iš jo galite pagaminti ir skrebuką, bus tikrai labai smagu matyti galutinį rezultatą.

Tačiau konkursui pateikite tik dekoruoto pagrindo nuotrauką
(kaip b_i_k pavyzdžiai)

                                              Konkurso taisyklės:                                     
  1. Dalyvauti gali visi.  
  2. Konkursui galima pateikti tik vieną skrebuko pagrindą.  
  3. Konkursas truks iki spalio 13 d. (24 val. LT laiku). 
  4. Savo darbelius skelbkite tinklaraščiuose ar internetinėse nuotraukų talpyklose ir įkelkite nuorodą šio pranešimo gale. Skrebukai gali tuo pat metu dalyvauti ir kituose konkursuose, tačiau turi būti nauji, jų nuotraukos nepublikuotos anksčiau ar jau laimėję konkurse(-uose).
  5. Nugalėtoją rinksime burtų keliu.
  6. Konkurso nugalėtojas bus skelbiamas spalio 15 d. 
                                         Savo kūrybinėm idėjom ir rezultatais dalinasi                            

b_i_k





Juste


Linkime Jums netikėtų atradimų ir kviečiame pasidalinti rezultatais dalyvaujant konkurse.

                                                                 PRIZAS                                                           


HERO ARTS guminis spaudas "skiautinys" ir
CRATE PAPER nutrinami lipdukai "static"

9 komentarai:

  1. Pasitikslinti norejau.... Nesuprantu kodel si tema "netradicinio skrebuko konkursas"?....juk gaminame pagrinda tradiciniam skrebukui(?). Suprantu kad skatinama vartoti netradicines, namudines priemones ;)
    O tai pagaminame tik pagrinda???...noretusi jei jau gamini tai iki galo pagaminti ir skrebuka ;) Galbut butu galima nufotografuoti pagrinda atskirai, ir po to paroditi galutini rezultata, t.y pabaigta tradicini skrebuka?

    AtsakytiPanaikinti
  2. Sutinku su Irma. Tiesą sakant, pamačius užduotį, man irgi iškart šovė į galvą tokia mintis (...noretųsi jei jau gamini tai iki galo pagaminti ir skrebuka...). Nes kai gaminame pagrindą, tai jau turim mintį, kur jį panaudosim. Pvz., jei turiu nuotrauką, kuriai niekaip nepritaikau popieriaus, tai gaminu pagrindą pati, bet juk pradžioj vis vien buvo nuotrauka... Vadinasi ir pagrindas - tai tik sumanymo pradžia ;)
    Assol.

    AtsakytiPanaikinti
  3. :) man rodos, organizatorės nenorėjo per daug užsiprašyti :D Tiesiog pagalvojom, kad gal pasirodys per sudėtinga ir pagrindą daryti, ir skrebuką dar su juo lipdyti. Manau, kad tikrai galima pakoreguoti konkurso taisykles ir būtų labai šaunu pamatyti, kaip dekoruotas pagrindas virsta skrebuku :) Na, lauksim, ką nuspręs scrapping.lt komanda ;)

    AtsakytiPanaikinti
  4. sutinku su Assol...as irgi jei darau pagrinda, tai salia jau turiu nuotrauka ir pagal nuotraukos tematika lipdosi ir popieriaus pagrindas. Nebuvo (kiek prisimenu) isimtis kad pagaminciau pagrinda ir tik po to bandyciau perziureti kokia nuotrauka prie jo limpa. Nors aisku kiek skrebukiu, tiek budu skrebinti ;)
    Tikiuosi kad komanda pakoreguos ir leis pristatyti pagrinda bei galutini rezultata...

    AtsakytiPanaikinti
  5. Labai ačiū už pastebėjimus - Mes tikrai kviečiame jus sukurti netradicinį pagrindą skrebukui - o dar smagiau bus matyti užbaigtą skrebuką jūsų tinklaraščiuose. Tačiau konkursui reikia pateikti tik pagrindo, iš netradicinių priemonių, nuotrauką.
    Pasijuskite skrebinimo priemonių kūrėjais ir sukurkite tokį skrebuko pagrindą, kokį norėtumėteįsigyti skrebinimo priemonių parduotuvėje. Kai sukursite - nufotografuokite. O iš jo galite pagaminti ir skrebuką, bus tikrai labai smagu matyti galutinį rezultatą.

    AtsakytiPanaikinti
  6. Vel, kazka ne taip supratau.Uzduotyje parasyta "galite panaudoti" bet nenurodyta, kad butina panaudoti. Tad mano darbas, tradicinem priemonem toki, koki pirkciau :)))

    AtsakytiPanaikinti
  7. Knopkiniu, viską gerai supratai ;) Darbelis puikus!

    AtsakytiPanaikinti
  8. Hmmm...nžn ar atitiks konkurso reikalavimus nuo a-z, bet...niekur nebuvo paminėta kad negalima sukurti pagrindo dvigubui skrebukui, tad nors mano netradicinis 30 x30 cm, sujungiant abiejų duomenys apie 45cm ;)

    Šis konkursas mane pajudino iš pradinio taško ir pagaliau (!) pagaminau meninio dienoraščio du lapus kuriuos traukiu į dienos šviesą ;)

    AtsakytiPanaikinti
  9. Irma, smagu girdėt, kad konkursas davė postūmį pradėti Art Journaling :) Manau, kad tikrai atitnka konkurso taisykles - labai įdomu matyti jau baigtą darbelį:)

    AtsakytiPanaikinti