2011 m. rugsėjo 5 d., pirmadienis

Interviu su skrebuke


Dar visai neseniai įvyko didysis skrebinimo susitikimas, kurio metu buvo paskelbtos 7 nominacijos.
Beveik 'oskarai", kažkas šnabždėjo...
Taigi, mes sekame karštomis pėdomis ir imame interviu iš nominantų. Pasmalsaukime, kaip gi jie gyvena, kokie jų pomėgiai, ir kaip gi jie skrebina ;)
Pirmiausia mums pavyko pakalbinti "Metų atradimo " nominantę.
Susipažinkime, skrebukė - Puškis

"Sveiki,

esu Kristina, bet greičiausiai dauguma mane žinote kaip Puškį (šeimos nikas... draugai, giminės vadina mus su vyru Puškiais, o mes taip vadinam vienas kitą. Ir tai tik viena mūsų nesąmonių :D ).

Taigi, man 26, nors dar atsiranda žmonių suabejojančių ar turiu 18, matyt būsiu amžinai jauna :) Gimiau ir augau Kaune, bet visad svajojau apie Vilnių, todėl čia ir gyvenu. Pagal zodiaką esu dvynys, sakau, gal todėl esu dėl daugelio dalykų neapsisprendus, man patinka ir tas, ir anas, tiek gyvenime, tiek skrebinime.

Labai mėgstu skaityti, jei randu rašytoją, kuris man patinka perku visas jo knygas ir skaitau, skaitau, skaitau :) Ir čia pasireiškia mano įvairiapusiškumas, nes man patinka romanai, pavyzdžiui, John Irving, patinka fantastika (nesijuokit bet perskaičiau Harrio Potterio visas dalis ir labai patiko ). patinka nonsensas (Haruki Murakami) ir t.t. galėčiau vardint ir vardint, bet jums atsibos skaityt :D.

Taigi, kitas man patinkantis dalykas - gira :) Kadangi negeriu jokių alkoholinių gėrimų (tiesiog jie man neskanūs) tai geriu daug giros :D

Kita staigmena jums - mes namuose neturim televizoriaus ir ne todėl, kad neišgalim jo nusipirkt, tiesiog nusprendėm su vyru, kad mums nereikia televizijos brukamų nesąmonių, todėl viską ką norim pažiūrėt siunčiamės ir atsirenkam, kas tinkama mums ir vaikui. Šiaip man labai patinka amerikiečių serialai, pvz legendiniai Lost, House bei daugybė kitų. Beje, mes viską žiūrim angliškai.

Dar mėgstu gaminti maistą, tik reikia pasakyti, kad abu su vyru esam vegetarai. Mėgstu saldumynus, be jų negaliu.

Kitas dalykas be kurio negaliu gyventi, tai žinoma skrebinimas. Jį atradau iš straipsnio žurnale, pradėjau domėtis, skaitinėt, ilgai nedrįsau pati skrebint, bet galiausiai išdrįsus nebegalėjau sustot. Skrebinu dažniausiai per vaiko pietų miegą, kuris trunka apie tris valandas ir vakare jei nebūnu baisiai pavargus :) Šiaip ilgai neužtrunku, man reikia visko greit, todėl man trūksta kantrybės ir kruopštumo, bet ir be jų šį bei tą sukuriu :) Daugiausiai skrebinu apie vaiką, todėl man labai svarbu spalvos: ryškios, žaismingos, gi vaikystė tokia spalvota ir graži :)

Įkvėpimo ieškau daugelyje blog‘ų, kuriuos stebiu, tačiau norėčiau paminėti dvi moteris, kurios šiuo metu man daro didžiausią įtaką: tai Lisa  ir Jodie . Jų darbus galiu žiūrėt ir žiūrėt.
Pati vis dar bandau atrasti tą vieną ir nepakartojamą stilių, tik manau, kad man tai misija neįmanoma :) Visad džiaugiuosi jei kažką mano darbai įkvepia, todėl beprotiškai džiaugiuosi gavusi scrapping.lt apdovanojimą „Metų Atradimas“, tai mane tik skatina toliau darbuotis ir tobulėti, dėkui visiem!!!
Kiekvienas savo darbeliuose naudoja skirtingas priemones, vieni negali apsieiti be gėlių, kiti be perliukų, aš irgi turiu tokių dalykų.
Visų pirma tai būtų Crate Paper popierius. Man labai patinka šios firmos popieriaus rinkiniai, jų spalvos raštai, bei visi kiti papuošimai.
Akriliniai dažai, taip pat dažnai naudojami mano darbuose, nes mėgstu pataškyti, netvarkingai padažyti. Dažniausiai perku didesnes tūbeles pagrindinių spalvų taip patogiau man dirbt, be to trūkstamas spalvas susimaišau

Kitas svarbus dalykas - siuvimo mašina, kurią nusipirkau būtent skrebukams apsiūti :D (baisu ane ? ) Niekuo neypatinga, atliekanti pagrindines funkcijas siuvimo mašina, kuri padeda pagyvinti skrebukus :)
Dar pastebėjau, kad dažnai dedu virvę.
 
Su ja galima įvairiai pažaist, apsukt aplink sagas, susukt iš jos gėlytę ar tiesiog pavingiuot.

Ir paskutinis akcentas tai štampai. Neturiu labiausiai patinkančios firmos. Patinka neapibrėžti štampai, kuriais galiu štampuoti galinį planą (Background) frazėmis, teksto detalėmis, įvairiais paraitymais ir pan.
Schemomis naudojuosi pakankamai retai, jas dažniausiai naudoju kai darau konkursinį darbelį. Tai štai man patikusi schema iš vieno konkurso ir darbelis pagal ją: 
Ačiū už sugaištą laiką, gerų darbelių!!!"

Puški, tai tau ačiū ;) Linkime niekada neprarasti to kūrybinio entuziazmo, kurį dabar turi. O skaitytojus kviečiame užsukti į šios kūrėjos dienoraštį ir pasigrožėti jos kitais darbeliais.
http://puskis.blogspot.com/

8 komentarai:

  1. jega!!!
    labai linksmas ir toks asmeniskas interviu :) jauciausi taip lyg sis laiska skirtas buvo tik man :)
    esu didele tavo darbu gerbeja :)

    AtsakytiPanaikinti
  2. smag dar kart susipažinti :) aš irgi gerbėja :)

    AtsakytiPanaikinti
  3. Labai smagus interviu...malonu dar labiau susipazinti. Zaviuosi tavo skrebukais ir sparciu tobulejimu. Taip ir toliau Puski!

    AtsakytiPanaikinti
  4. Oj kaip man patinka TAVO Puskiska asmenybe !!!
    Zavu, kad Tu eini tobulyn, verziesi ir daug skrebini. Kad Tavo spalvos ir kurybinis entuziazmas dziugina visus mus.
    p.s kokia gira skaniausia, ne jau Gubernijos is buteliuko :)))) ?
    Buvo malonu susipazinti, turbut greitai kalbi, kad greitai perskaiciau :)))
    p.s.s tikiuos kada nors gersim gira gyvai :)))
    Linkiu, kad skrebinimas Tavyje atkastu daug daug Tau paciai dar nepazintu daluku :)
    Geriausi linkejimai
    Knopkiniukai
    (tris kartus teko rasyti komentara, kol pavyko ....)

    AtsakytiPanaikinti
  5. Smagu ir man, kad kazkam buvo idomu suzinot apie mane daugiau :)
    Knopkinukai tai as laukiu laukiu, tu tik atsigabenk lietuvon tai parupinsiu tau skanios giros ir geros draugijos :D

    AtsakytiPanaikinti
  6. Puski- gi matai nebeskrebinu- taupau pinigus :)))
    Primesk kad turiu virs 150 skrebuku,o vieno skrebuko kaina zinai kokia yra :))))

    AtsakytiPanaikinti
  7. Malonu susipažinti. O ir aš labai mėgstu girą. MMMM kaip ji man patinka

    AtsakytiPanaikinti
  8. O, Puski...pamirsau dar pamineti kad as irgi esu LOST fane- esu macius nuo pirmo iki finalo....tik likau labai nusivylus pabaiga ...tikejausi kazko 'daugiau' :(

    AtsakytiPanaikinti