2011 m. rugpjūčio 16 d., antradienis

Netradicinio skrebuko konkursas # 8

Rašydama šį įrašą, atsiminiau seną filmuką, kuris vadinasi „Monstrų biuras“ :))). Manau, daugelis esate matę, na, o jei yra nemačiusių, tada bus puiki proga pasižiūrėti ;). Filmuke yra keletas kadrų, kur rodomi nesuvokiami kiekiai durų :O :DDD Štai ir pagalvojau, - o kad reiktų visoms toms durims padaryti po kabiką – reiktų dirbti visoms visoms forumo merginoms ir, greičiausiai, ne vieną savaitę ar net ne vieną mėnesį:))) Bet, visa laimė, namuose tiek durų turbūt niekas neturi, tad galime be problemų papuošti jas visas kabikais. Ant vienų durų galima pakabinti kabiką, įspėjantį apie ten gyvenančio žmogaus privačią erdvę, kitas duris galime papuošti maloniu kvietimu bet kada užeiti ir aplankyti. Galime papuošti ir labai dažnai lankomas duris, tokias, už kurių sako net karaliai pėsčiomis eina :DDD
Tad vasarai pasukus link finišo, galime sukurti po netradicinį skrebuką - kabiką – nedaug laiko užimantį, bet puikų daiktą, kuris gali ir namus papuošti ir tinka dovanoti ;)

Konkurso tema:

Sukurti kabiką 
Kabikas gali būti skirtas kabinti bet kur, kur tik Jūs sugalvosite, svarbiausia, kad tai būtų netradicinis skrebukas, kuris kur nors kaba :)))

Konkurso taisyklės:
  1. Dalyvauti gali visi. 
  2. Konkursui galima pateikti tik vieną kabiką.
  3. Konkursas truks iki rugpjūčio 28 d. (21 val. LT laiku).
  4. Savo darbelius skelbkite tinklaraščiuose ar internetinėse nuotraukų talpyklose ir įkelkite nuorodą šio pranešimo gale. Skrebukai gali tuo pat metu dalyvauti ir kituose konkursuose, tačiau turi būti nauji, jų nuotraukos nepublikuotos anksčiau ar jau laimėję konkurse(-uose).
  5. Nugalėtoją šį kartą rinks tinklaraščio skaitytojai - balsavimas vyks komentaruose. Konkursiniai darbeliai bus pateikti šiame tinklaraštyje rugpjūčio 29 d. ir balsuoti bus galima iki rugpjūčio 30 d. 24val. (LT laiku).
  6. Konkurso nugalėtojas bus skelbiamas suskaičiavus balsus, rugpjūčio 31 d.
Pavyzdžiai:





 Prizas:


Dvi spiralės mini albumas įrišti ir keturių spalvų virvelės.


9 komentarai:

  1. Labai idomi tema, o jau pavyzdziai kokie faini!!! Reik pasukt galva ka cia sugalvot, gal kas pavyks, butu visai idomu :) O dar ir prizas nerealus!!!

    AtsakytiPanaikinti
  2. Norėčiau paklaust,ar nuotraukos galima įdėti?

    AtsakytiPanaikinti
  3. Tati, nuotrauką įsidėk į savo blog'ą ar internetinę galeriją, o čia, paspaudus žydrą mygtuką "Add your link" nukopijuok nuorodą į tą nuotrauką ;) Jei nesigaus, tai siųsk nuotrauką adresu scrappinglt@gmail.com ir mes įdėsime tavo nuotrauką.

    AtsakytiPanaikinti
  4. Tati, jei klausei apie jau atlikto skrebuko nuotraukos talpinimą, Justess jau atsakė, o jei klausi apie nuotraukos naudojimą skrebuke, tai atsakymas - taip :) Galima naudoti bet ką, tiesiog tai turi būti pakabinamas daiktas, Jūsų norimo formato, spalvų ir t.t. Netradicinis skrebukas ;)

    AtsakytiPanaikinti
  5. :) oi, kažkaip nesumąsčiau, kad klausimas gali būti ir apie nuotraukos panaudojimą netradiciniame skrebuke...ko gero taip ir buvo, ane, Tati?

    AtsakytiPanaikinti
  6. Jau greitai įdėsiu,ačiū už komentarus...Sėkmės visiems.....

    AtsakytiPanaikinti
  7. Prisidaviau ir as... nu kaip kitaip be jusu :)
    Dekui uz ikvepima, reikejo!

    AtsakytiPanaikinti
  8. labai smagu, kad dalyvaujat!!!
    knopkiniukai - ko tais man neleidzia pas tave komentaro palikti ;) po kabiko pranesimu :) ir po kitais..

    AtsakytiPanaikinti
  9. Knopkiniukai ir aš bandžiau komentara palikti , bet neduoda.....

    AtsakytiPanaikinti