2011 m. balandžio 10 d., sekmadienis

Susipažinkime su skrebuke Justess22

Sveiki, tikriausiai pamenate mūsų pirmuosius interviu su skrebukėmis Irma ir Nabon.
Jau daugiau nei prieš metus pradėjome šią dienoraščio skiltį, taigi dabar tęsiame savo pradėtus darbus, ir kas mėnesį supažindinsime Jus su talentingu žmogeliuku, kurį užpuolė skrebinimo virusas.

Šiandien kviečiame susipažinti su........
Justess22
"Bandysiu trumpai papasakoti apie save.
Esu kaunietė ir kol kas man šis miestas dar neatsibodo. Šiuo metu artėju prie trisdešimties (hmmm… parašiau, ir pati nusigandau, kad taip greit tas laikas bėga :)).
Pomėgiai… (čia ne apie skrebinimą :))

Apie skrebinimą...
Skrebinimu susidomėjau prieš 4 metus – tada dar net nebuvo lietuviško šio pomėgio pavadinimo ir visi jį vadino “scrapbooking”. Ši technika man nebuvo nauja, nes ir apie ją nežinodama, pasirodo, skrebinau!!! Popieriniai darbai man visada buvo arčiausiai širdies :) Šiuo metu skrebinu tikrai labai nedaug – toks gyvenimo etapas. Bet stengiuosi rast laiko ir padaryt vieną kitą širdžiai mielą darbelį. Dažniausiai tenka darbuotis naktimis, kai šeimyna saldžiai miega ir nieks man netrukdo. Ir labai džiaugiuosi, kad namiškiai supranta ir tolerantiškai žiūri į mano bemieges naktis ir juodus ratilus po akimis rytais :)
Dar savo mėgiamiausio skrebinimo stiliaus neatradau, bet pažiūrėt patinka į pačius įvairiausius darbelius – nuo vintage iki modernaus minimalizmo. Norėčiau išmokti skrebinti kasdieninius įvykius, bet tam dar tikiuosi atrast laiko. Nes kol kas skrebukai gaunasi tokie, kokias nuotraukas netyčia randu :) 
Įkvėpimo šaltiniu dažniausiai būna ne kitų pagaminti skrebukai, o pamatyta kokia nauja interjero detalė, filmas, išgirsta muzika ar net drabužio etiketė."

Na ir kaip gi be darbelių...Štai keletas Justess22 sukurtų grožių...Pasigrožėkime:

Kadangi kiekviena (-as) skrebukė (-as) turi savo mėgstamas priemones. Paprašėme Justess išvardinti 5 jos mėgstamiausias. Štai jos:
2. Antspaudukai (visi visi…: )), bet labiausiai Tim Holtz “Anonymous” serija ir Prima antspaudukai.
3. Dew Drop rašalai antspaudukams ("...man labiau patinka kalkiniai")

4. Ledger rašto popieriai (kaip įvairūs blankai, sąsiuviniai ir pan.)

Na o pabaigai, Justess pateikia skrebuko schemą, bei darbelį pagal ją, įkvėpimui:

Ačiū, Justess ;)

25 komentarai:

  1. Liux labai patinka tokia skiltis, gi idomu is arciau pazinti bendramincius :)
    Justess tavo darbai man labai patinka, jie iskart issiskiria, gaila kad neturi laiko skrebinti dazniau, taigi linkiu, kad jo atsirastu!!! Butu saunu dazniau matyti tavo darbus!!! Sekmes :)

    AtsakytiPanaikinti
  2. Oi, kaip nedrąsu buvo pirmajai pasirodyti šioje rubrikoje...turiu galvoje pirmajai iš lietuvaičių :)

    Puski, ačiū už linkėjimus...jaučiu, kad jie pildosi, nes išmokstu tą laiką kažkaip vis geriau organizuoti, kad milijoną darbų/hobių spėčiau aprėpti :D

    AtsakytiPanaikinti
  3. O Yes...Tu esi labai zavi panele, zavus tavo darbai ir pomegiai.
    Dekoju uz nuostabu, nuotaikinga interviu,malonu su Tavimi susipazinti.
    Linkiu niekada nebijoti pradzios ir rasti laiko savo pomegiui.
    Linkejimai
    Knopkiniukai

    AtsakytiPanaikinti
  4. ai beje dar nepasakiau, kad sita tavo darbeli "mazieji pirstukai" labai gerai atsimenu, nes jis buvo zurnale, man jis labai patiko, ziurinejau ziurinejau ji vis, ir taip gi atradau skrebinima. Taigi dabar supratau, kad tavo darbelis buvo "tas" kuris mane atvede i skrebinimo pasauli :) Taigi aciu :)

    AtsakytiPanaikinti
  5. Smagu ir man susipazinti :)

    Justess dar visada spinduliuoja ramybe :) tai puikiai matosi ir jos darbuose...

    As tikiu, kad ateis toks laika kai galesi skrebinti daugiau ir dazniau ;)

    AtsakytiPanaikinti
  6. Malonu artimiau susipazinti su Juste...linkiu ir toliau mus nustebinti savo sedevrais.
    Taip pat linkiu ne atrasti, o skirti labiau laiko skrebinimui ;)

    AtsakytiPanaikinti
  7. Puski, jau geresnio įvertinimo tikrai negalėjau tikėtis ;) Smagu, kad mano darbai bent vieną žmogų atvedė į skrebinimo pasaulį :D

    knopkiniukai, ačiū už linkėjimus :)

    lawrute, negi tikrai tai tiesa, kad ramybe spinduliuoju??? :D Kažkaip pati to nematau ir nejaučiu... bet smagu žinot, kad kiti tai mato :D

    Irma, ačiū už linkėjimą ;) Stengsiuos skirti :)))

    AtsakytiPanaikinti
  8. Kaip idomu pasiskaityt buvo,gaila kad taip trumpai tik.
    O siaip skaiciau kaip apie save (ir kava su pienu,ir Mazasis princas, ir fezijos, ir Discovery, ir Amelija, ir Marimekko ,o ir visos priemones),visa tai mane irgi veza!
    Tavo darbeliai visada labai idomus!Gaila,kad taip mazai berankdarbiauji, bet tikrai ateis tas laikas,kai megiamai veiklai jo atsiras!
    O del Lawrutes pastebejimo apie tavo ramybe vidine(?) ir isorine - tikrai,tikrai,ne jai vienai taip atrodo:)

    AtsakytiPanaikinti
  9. Atrodo nors pora karteliu teko Justess su tavim susipazinti, bet vis tiek malonu susipazini nors truputeli is arciau :) gaila, kad interviu toks trumputis, bet vis tiek buvo smagu skaityti, radau tikrai panasumu su savimi :) ach linkiu, kad rastum to laiko mieliem mieliem uzsiemimams ;)

    AtsakytiPanaikinti
  10. As vis pamirstu pridurti, kad dizaineriu scrapping.lt nemazas burys- o va interviu nei apie viena nebuvo ;) Tikimes sulaukti daugiau :)

    AtsakytiPanaikinti
  11. na, interviu su scrapping.lt komanda tikrai bus - tą jau pažadame :D Susigriebėm, kad reiktų gi prisistayt - ne visos gali į susitikimus važinėt. O interviu trumputis gal todėl, kad man sunku pačiai apie save parašyt...tuo labiau, kai ir literatūrinė mano pusė nėra iš stipriųjų ir gražių ilgų posmų prirašyt nemoku :D Jei ko pasigedot - galit klausti :) Visuomet atsakysiu, jei tik galėsiu rast atsakymus...na,kad ir čia, komentaruose... tuo pačiu bus ir mums įdomu pasiskaityt, kas domina skaitytojus bei skrebintojus ir galėsim kituose interviu praplėst klausimų ratuką ;)

    AtsakytiPanaikinti
  12. Labai dziugu girdeti, tikrai lauksime :)
    O del pasakojimo, manau kad kiekvienas turim savo braiza :)

    AtsakytiPanaikinti
  13. Justess, tu tikrai spinduliuoji ramybe, cia tai faktas. As net vairuoju ramiau, kai tu salia sedi.
    Man patiko tavo pomegiu apipavidalinimas.
    Artimi kaikurie tavo megstamiausi, oi kaip artimi :D

    AtsakytiPanaikinti
  14. Juste, kai tik perskaičiau interviu, kikenau ir labai džiūgavau :)))
    Gi tiek laiko pažįstamos, o va nustebau vis vien :D Pasirodo, galiu prisidėti prie Lemurkos pastebėjimų apie neįtikėtinus panašumus :)))
    Malonu susipažinti dar kartą, mieloji :*
    Apie vidinę ramybę pritariu ;)

    AtsakytiPanaikinti
  15. Ačiū visoms už komentarus - kaip smagu pasiskaityt ir sužinot, kad dar kažką galiu nustebint, pralinksmint ar nuramint :D

    Jei dar kas užsuksite ir paskaitysite šį interviu, tai turiu nediduką pasiūlymą. Norėčiau dar sulaukti klausimų kas gi domina šio tinklaraščio skaitytojus ;) Galite klausti to, ko neradote interviu - o įdomiausio (mano nuomone) klausimo autoriui turiu mažiuką priziuką. Juk kaip yra sakoma: "Mažos dovanos stiprina draugystę" :) Tad iki balandžio galo lauksiu klausimų (aišku, į juos atsakysiu:) ), o po Velykų švenčių maratono nutarsiu, kam bus skirta maža dovanėlė ;)

    AtsakytiPanaikinti
  16. Tik dabar paskaiciau interviu - labai patiko :) Ir labai malonu susipazinti (kad ir virtualiai) ;)

    AtsakytiPanaikinti
  17. Živile, man taip pat malonu, kad susidomėjai interviu. Smagu gi būtų kada ir gyvai susimatyt ;) Kartais atrodo, kad jau pažįsti žmogų, nors ir nesi jo matęs :)))

    AtsakytiPanaikinti
  18. Juste- mano klausimas paprastas. Kokiu pasiekimu tikiesi skrebinime ? T.y i ka jauti kad orentuojies ?
    aciu

    AtsakytiPanaikinti
  19. knopkiniuk, šiaip labai didelių lūkesčių neturiu. Skrebinimas man terapija, bet nesu pasišventus kurti šeimos istorijos albumus. Man patinka daryt tai, kas tą dieną šauna į galvą. Tad kol kas esu be orientacijos :D Taigi, smagiai leidžiu laiką kurdama mini tagiukus, atvirukus ir karts nuo karto skrebukus ;)

    AtsakytiPanaikinti
  20. Labai patiko interviu, taciau prisidesiu prie tu kurie daugiau norejo paskaitineti apie jus (tave?! man kazkaip keista kitaip sakyt, taciau zinokit, kad as jusu(?) sena tikrai nelaikau) Malonu susipazinti :)

    AtsakytiPanaikinti
  21. Ignai, man smagu, kad ir tau patiko mano trumpas prisistatymas ;) Jei norėjosi pasiskaityt daugiau, tai prašau klaust, ką dar norėjai sužinoti ;)

    AtsakytiPanaikinti
  22. Kadangi šis įrašas jau nugulė į scrapping.lt tinklaraščio lentyną ir nieks jo nebežiūri, tai nebesulaukiau ir daugiau klausimų... :) Ką gi... nutariau visus komentavusius įtraukti į mini loteriją :) Taigi, mažuliuką draugystės priziuką burtų keliu laimėjo Relija! Adresiuką žinau, tad lauk dovanėlės ;) O visiems kitiems nuoširdžiai dėkoju už komentarus, už tai, kad skaitote ir už tai, kad kuriate! Sėkmės!

    AtsakytiPanaikinti
  23. Justess, labai nustebau, kai atsidariusi savo siuntinuką radau ir dovanėlę :)))
    Labai ačiū, mano tie klijukai kaip tik baiginėjasi, tad pataikei į dešimtuką ir labai pradžiuginai :)))
    AČIŪ :*

    AtsakytiPanaikinti
  24. :) smagu, kad staigmenėlė pavyko :)

    AtsakytiPanaikinti