2011 m. sausio 16 d., sekmadienis

Netradicinio skrebuko konkursas #5

Tinklaraštyje atsirado nauja rubrika - "Pasidaryk pats." Joje mes pateiksime įdomių, žingsnis po žingsnio pamokėlių. Jų bus įvairių - apie įvairias technikas ir apie tai kaip pasigaminti aksesuarus savo skrebukams ar atvirukams. Tikimės Jums suteikti kuo daugiau žinių ir parodyti kuo daugiau kūrybinių galimybių skrebinant.
Šį kartą dalinamės pamokėle, kaip pasigaminti pačioms gėlytę ir tuo pačiu skelbiame konkursą. Konkursui pateikite savo sukurtą gėlytę, kurią galima panaudoti skrebinant.

Pamokėlė - Šilko gėlė



1. jums reikės:
  • šilko popieriaus (arba tiesiog plono minkšto viniojamo popieriaus)
  • klijų
  • susukto rutuliuko iš to pačio popieriaus ir sagutės
2. popierių sukarpome stačiakampio formos gabalėliais, kurių matmenys 4 cm X 8 cm. Gražiam gėlės žiedui jums reikės 15 žiedlapių, trims eilėms po penkis.
3. popierėlį sulankstome smulkiai kaip armonikėliai, šoniniai krašteliai turi būti užlenkti ta pačia kryptimi
4. suglaustos armonikėlės galiukus stipriai pirštais susukame, taip kad jie neišsisuktų ir lengvai,kad popierius neįplyštų bandome žiedlapį per vidurį išskleisti. Krašteliai liks susisukę, o vidurėlis išlinks ir popierėlis įgaus žiedlaio pavidalą.

5. kai jau visi žiedlapiai pagaminti, paimkite popieriaus rutuliuką ir pateptadmi viena žiedlapio gala klijuokite jį prie rutuliuko. Žiedlapius klijuokite ratu.

6. suklijavę žiedlapius keliomis eilėmis, gausite nuostabų žiedą, dabar jo vidurėlį galite papuošti sagute.


Konkurso tema
Pasidaryk pats.

Užduotis
Sukurti gėlytę.


Šio konkurso taisyklės:

1.Dalyvauti gali visi.

2.Konkursui galima pateikti tik vieną savo gamintą gėlytę. Ji gali būti jau ant jūsų sukurto skrebuko, netradicinuko ar atvirutės.

3.Konkursas truks iki sausio 31d (12 h dienos LT laiku).

4.Savo darbelius skelbkite tinklaraščiuose ar internetinėse nuotraukų talpyklose ir įkelkite nuorodą įrašo pabaigoje (MckLinky sistemoje).

5.Laimėtoją rinksite Jūs, tinklaraščio skaitytojai. Vasario 1-2 d. (iki 23h LT laiku) galėsite balsuoti už Jums patikusią gėlytę - palikdami savo balsus komentaruose po balsavimui skirtu pranešimu.

6.Nugalėtoją paskelbsime vasario 3 d.

Prizas:

Pavyzdžiai:

9 komentarai:

  1. Pamokele super, geles visu fantastines !
    knopkiniukai

    AtsakytiPanaikinti
  2. :) aciu konpkiniukai - o kas zinote kur galima isigyti to silko popieriaus?

    AtsakytiPanaikinti
  3. Super, kaip tik mėtosi to popieriaus rinkinys be paskirties :))

    Lawra, jo yra rimtesnėse raštinės prekėse, Vilniuj aš pirkau "Auksinio raktelio" parduotuvėj, toj Kauno g. :)

    http://www.gudragalvis.lt/prekes-aprasymas/001991.html

    AtsakytiPanaikinti
  4. manau šiai gėlytei pagaminti puikia tiktų ir viniojamas popierius, kurį galime rasti batų dėžutėse perkant batus... aš jo niekada neišmetu ;)

    AtsakytiPanaikinti
  5. Niu jau pavyzdinių gėlyčių dailumas :O

    AtsakytiPanaikinti
  6. ooo, jau turim pirmą dalyvę :OO
    Citadelė, šaunuolė!

    AtsakytiPanaikinti
  7. Grąžinkite savo buvusį vaikiną naudodamiesi galinga mūsų astrologija. Jei norite paremti buvusį vaikiną, pateikiame keletą patarimų, kaip paremti jūsų buvusią meilę. Skambinkite dabar ir gaukite sprendimą +2348147400259.

    Niekas negali pasakyti apie jūsų santykius su draugu, todėl jums reikia paslaugų, kurios gali padėti sugrąžinti buvusį vaikiną į jūsų gyvenimą. Gana suprantamas faktas, kad jūsų santykiuose bus ir bus nuosmukių, bet negalite per daug nuspėti savo santykių rezultatų. Nesvarbu, dėl kurios priežasties jūsų buvusi draugė paliko jus ramybėje, dabar jūs esate atsakingas už tai, kad sugrąžintumėte savo vaikiną į savo gyvenimą išbandydami daugybę patikimų būdų. Mes galime padėti jums susigrąžinti buvusį vaikiną į jūsų gyvenimą daug neskelbdami, o jūs turėtumėte suteikti mums galimybę tai padaryti, ką galime.

    Skambinkite ir „Whatsapp“ +2348147400259

    Svetainė: https://ilekhojie-solutions.webnode.com

    Paštas: gethelp05@gmail.com

    AtsakytiPanaikinti