2010 m. birželio 17 d., ketvirtadienis

Tendencija: ką galima padaryti iš tualetinio popieriaus tūtelių

Šiuo metu vyksta netradicinio atviruko konkursas - atviruko, kuris turi būti pagamintas iš tualetinio popieriaus tūtelės...

...bet šis įrašas ne apie tai - iš tikrųjų mes pabandėme paskrebinti su tualetinio popieriaus tūtelėmis :) arba iš tualetinio popieriaus tūtelių... šiame tradicinio skrebinimo pavyzdyje tūtelės panaudotos - kaip štampukai...


...Tualetinio popieriaus tūteles panaudojom atvirukams (pamokėlę rasite žurnale "Visi Rankdarbiai")...

...iš keleto tūtelių sukūrėme tikrai netradicinę pieštukinę...


...padekoravę tūtelę - ją panaudojom kaip prailgintuvo laikiklį...


...vienkartinių rankšluoščių kartoninę tūtelę panaudojom albumo viršeliui...


...pagaminome mažąjį albumėlį iš keleto tūtelių (pamokėlę rasite žurnale "Visi Rankdarbiai")


...turbūt tai tik pradžia, tam ką galima padaryti iš visiškai netikėtų medžiagų... Pasitelkus savo fantaziją galima ne tik sukurti kažką gražaus ir neįtikėtino, bet taip pat pasitarnauti bendram kilniam tikslui – žaliavų perdirbimui (recycling).

...tualetinio popieriaus tūteles naujam gyvenimui "prikėlė" Lawrute ir Loriete...

2 komentarai:

  1. Fantastika...aš vakar kaip tik su gailesčiu išmečiau vieną tūtelę į šiukšlių dėžę...bet tik todėl, kad vyras už nugaros stovėjo ir sakė: "mesk, mesk...negi namie dar mažai šiukšlių skrebinimui prikaupei???" :))) Na, nieko, sekantį kartą man labiau pasiseks ;) Ir tada reiks padirbėti. Nes idėjos tikrai įkvepiančios!

    AtsakytiPanaikinti
  2. na as pora tuteliu jau panaudojau. Prikaupiau irgi bent 10 :)) darysiu ta mazuti albumeli, man labai patinka visokie ikisti rasteliai, tai tokios kisenes super tinka.

    AtsakytiPanaikinti