2010 m. gegužės 5 d., trečiadienis

Tradicinio skrebuko konkursas #3 Balsavimas

Laikas bėga greitai ;) Štai jau ir trečias tradicinio skrebuko konkursas baigėsi. Sulaukėme 6 konkursinių darbelių. Tad prašome pasigrožėti ir nepamiršti atiduoti balsiuką labiausiai patikusiam :D

1.


Darbelis apie neskubantį lietuvišką pavasarį:)
Kai dar tik pradeda kaltis pirmoji žalumą ir akį džiugina pirmosios žibuoklės:)))



2.



3.






Skrebukas Žibuoklės - tai pasveikinimas močiutei Motinos dienos proga. Mūsų šeimoje, giminėje vyrų sveikinamos visos mamos ir močiutės. Šiais metais anūkėlis močiutę pasveikino "skrebukinėm" žibuoklėm. Kadangi žibutės šį pavasarį pasirodė labai anksti, iki motinos dienos spėjo knygoje sausiukais tapti, todėl atsidūrė skrebuko kompozicijoje.
Skrebuką atlikau pasitelkdama į pagalbą balandžio mėnesio pagemaps (http://www.pagemaps.com/) pasiūlytą schemą.

4.



5.




Kava - aistra, kuria alsuoja pavasaris,

tekila - svaigulys, kuriuo as ir tu esame apsvaigę,

pavasaris - tai musu laikas vienas kitam,

visa tai pridengta nėriniais, kad būtų truputis paslapties.

Pabirusios kavos pupelės - vienintelis dalykas, pirktas specialiai siam darbeliui, nes namuose nemaltos kavos neturėjau :)

Visa kita padaryta, kaip mokėta - kadangi nuotrauka truputi kaubojiška ir senoviška, tai sendinau visas skiauteles, o ir pačią nuotrauką visais dažniausia pasitaikančiais būdais - kraštelių plėšymu, trynimu, pieno "deginimo". Taip pat priklijavau keletą skiaučių rankomis daryto popieriaus su kava ir simboliškai pabarsčiau rudu biseriuku.

Darbas iš tiesų kvepia kava.. o pavasario alsavimas turėtų būti jaučiamas tiems, kurių širdyje jis iš tiesų alsuoja :)


6.




Balsavimas



Taigi, šiandien iki 20 val. (LT laiku) Jūs galite balsuoti už Jums patinkantį tradicinį skrebuką. Jums patikusio skrebuko numerį siųskite el. paštu sbkonkursas@gmail.com

Kilus įtarimams, kad balsavimas vyksta nesąžiningai, balsai yra "užsakyti", konkurso rengėjai pasilieka teisę diskvalifikuoti darbelį ar nutraukti konkursą.

Balsavimas vyksta iki gegužės 5 d. 20 val. (LT laiku). Vėliau gauti balsai nebus skaičiuojami. Konkurso nugalėtojas bus skelbiamas gegužės 6 d. 16 val. (LT laiku).

1 komentaras:

  1. Oi, kaip smagu lietingą dieną prisėsti prie kompiuterio ir panagrinėti šiuos konkursinius darbelius... Kadangi tokią dieną užplūsta ramybė ir noras kažką krapštyti, žiūrinėti, svajoti, apmąstyti... tad visi skrebukai labai ir tinka tokiai nuotaikai :)
    Einu tą ir padaryti: pažiūrinėti, panagrinėti, pasidžiaugti, pamedituoti.... ir aišku išrinkti už ką balsuoti :)

    Linkiu visiems dalyvaujantiems darbams sėkmės ir ramios, lietingos dienos :D

    AtsakytiPanaikinti