2010 m. vasario 4 d., ketvirtadienis

Skaitmeninio skrebuko konkursas#1

Skaitmeninis skrebinimas labai sparčiai populiarėja ne tik pasaulyje, bet neaplenkia ir Lietuvos – juk tai puikus būdas išsaugoti gražiausias akimirkas, naudojant pasirinktą kompiuterinę programą, įvairius skaitmeninius priedus bei lakią vaizduotę.
Tai patogu, nes nereikia daug įvairių priemonių ir erdvės, užtenka viso labo kompiuterio ir interneto ryšio. Tai daug taupiau nei tradicinis skrebinimas, juk nereikia turėti jokių realių priemonių, išskyrus kokią nors nuotraukų redagavimo programą, o visa kita galima rasti interneto platybėse. Įvairūs komplektai, kuriuose būna pagrindiniai skrebinimo elementai arba atskiri elementai pasiekiami labai lengvai, nes didelė dalis skaitmeninio skrebinimo dizainų kūrėjai suteikia galimybę parsisiųsti jų nemokamai. O kur dar begalinės, nemokamos įvairių šriftų galerijos, kuriose gausu įdomių ir naudingų dizainų.
Kviečiame visus išbandyti jėgas scrapping.lt skaitmeninių skrebukų konkurse.
Konkurso tema labai aktuali :) - „Aš myliu“. Temą interpretuoti galima, tačiau pagrindiniai žodžiai turėtų būti „Aš myliu...“ arba „Myliu...“, o pabaigti galima kaip tik norite, pvz.:
Myliu Tavo nosytę
Aš myliu, nes Tu geriausias ir t.t.

Taisyklės.
1. Kas gali dalyvauti? Dalyvauti gali kas tik nori – tiek didelis, tiek mažas, tiek jaunas, tiek senas, tiek patyręs, tiek ir visiškai naujokas. Svarbu tik noras ir drąsa :)
2. Skrebuke turi išlikti konkurso tema ir pavadinimas “Aš myliu” ar jo variantai “Mes mylime”, “Myliu” ir pan.
3. Skrebuko formatas: visiškai neribojamas – tai gali būti ir skrebukas, ir atvirutė, ir bet koks kitoks Jūsų norimas formatas.
4. Skrebuką (su trumpu jo aprašymu) prašome atsiųsti iki vasario 25 d. 17 val. elektroninio pašto adresu sbkonkursas@gmail.com, nurodant kokiam konkursui skirtas darbelis bei pridėti savo vardą ar scrapping.lt forumo slapyvardį.
Pvz.: Skaitmeninio skrebuko konkursui „Aš myliu“ , autorė(-ius) xxxskrebukė.
5. Balsavimas vyks elektroniniu paštu. Jums patikusio skrebuko numerį siųskite el. paštu sbkonkursas@gmail.com
Konkurse dalyvaujantys kūrėjai balsuoti negali.
Būtų taip pat labai malonu, jog balsai nebūtų užsakyti.
Balsavimas vyks vasario 26-27 dienomis.
6. Darbelio nugalėtojo laukia siurprizas ;)

Kviečiame dalyvauti !!!

2 komentarai: